Residence Zenobia

Kleinschalig van opzet, hoogwaardig van uitvoering

Résidence Zenobia telt twaalf luxe appartementen en twee exclusieve penthouses. Daarmee is het vooral een project voor de fijnproevers. Voor mensen die met plezier willen wonen in een woning die berekend is op hun
wensen van nu – en die van later. Niet te groot, zeker ook niet te klein. Ruim genoeg.

In uw nieuwe woonomgeving combineert u het gemak van gelijkvloers wonen met een maximum aan woonruimte. Heeft u een voorkeur voor een appartement? Dan beschikt u over een woonoppervlakte van maar liefst 87m2 tot 120m2, plus terras. Kiest u voor het privilege van een eigen penthouse? Die hebben zelfs 128m2 en 135m2 aan woonruimte.

Ruime en zonnige buitenruimte

Uw buitenruimte is al even royaal. Voor de bewoners van de appartementen zijn ruime balkons ingetekend van ruim 11m2, in de penthouses is uw buitenverblijf een luxe dakterras van circa 52m2. Rekent u er maar op dat u de nodige uurtjes buiten kunt doorbrengen. Nagenoeg alle balkons en dakterrassen zijn georiënteerd op het zuiden. Op het zonnige zuiden!

Een fraaie architectuur

Résidence Zenobia wordt een opvallende verschijning in Rokkeveen. Eén die opvalt door de luxe en toch speelse architectuur. Klassiek en eigentijds tegelijk. Kijkt u maar naar de bijzondere gevelsteen: gemêleerd en wit-caramel gekleurd. En naar de houten wandbekleding, die niet alleen stijlvol maar ook duurzaam is. Kwartsgrijze kozijnen geven er een extra chic accent aan mee.

De afwerking is op het hoge niveau dat u van Résidence Zenobia kunt verwachten. Bij de bouw worden uitsluitend hoogwaardige materialen en mooie onderdelen toegepast. Hoge, stompe binnendeuren bijvoorbeeld. Hardhouten kozijnen. Precies die details die maken dat uw appartement straks die exclusieve uitstraling heeft.