Rustig gelegen en toch overal dichtbij

Résidence Zenobia komt te staan op een parkachtige locatie in Rokkeveen waar het bijzonder prettig wonen is. Dat luxe wonen heeft alles te maken met de rustige verscholen ligging van Résidence Zenobia met toch alle voorzieningen in de buurt. Met het winkelcentrum op slechts 200 meter wandelen met een plezierige mix van winkels: de supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, maar ook de speciaalzaakjes met verse etenswaren en traiteurs.

Ook het stadshart Zoetermeer vlakbij

Vanuit uw nieuwe appartement is het Stadshart optimaal bereikbaar, als u er even tussenuit wilt. Met de auto, de elektrische fiets of het openbaar vervoer? U bent binnen een half uur in het gezellige centrum van Den Haag, Gouda of Leiden. Thuis zijn en uw gasten ontvangen is natuurlijk ook een genot! Aan de voorzijde ligt een straat die uitsluitend voor bestemmingsverkeer is. Hier vinden u en uw gasten straks probleemloos – en kosteloos – een parkeerplaats voor de auto.

Wonen in een park

Résidence Zenobia doet haar naam eer aan: het gebouw krijgt een parkachtig decor. De natuur begint al in de schitterende (onder landschapsarchitectuur aangelegd) eigen tuin rondom het complex, met een prominente plek voor planten en struiken die gul bloeien. Ten oosten van het gebouw komt een wandelpark en ontmoetingsplek voor de buurtbewoners. Nog iets verder ligt het Burgemeester Hoekstrapark, bij de watertoren. Hier wandelt u dagelijks heerlijk met de honden, of u gaat er hardlopen, fietsen of zwemmen.